Hvor meget betaler vi?

Pr 1 januar 2022 er prisen:

8900kr

Dvs. At jeres egenbetaling er 2370kr og det kommunale tilskud er 6530kr

(For at følge det generelle lønindex på arbejdsmarkedet, vil der normalvis være prisstigninger hvert 2. år, typisk på ca. 2%. Dette varsles med minimum 6 måneder)

Hvad inkluderer prisen?

 

Al mad og drikke (morgenmad, mellemmåltid, frokost, mellemmåltid)

Bleer

Lån af barnevogn til middagslur i hele pasningsperioden

Solcreme, pudder o.lign.

(Vær opmærsom på, at bleer, barnevogn, solcreme o.lign. typisk IKKE er inkluderet i prisen hos kommunale dagplejere)

(Har jeres barn behov for speciel kost, eks. glutenfri, skal i selv medbringe dette, efter nærmere aftale)

Hvordan foregår betaling?

Den nemmeste måde at betale på for alle parter, er ved at oprette en fast bankoverførsel, således jeg modtager beløbet den sidste hverdag i måneden.

Betalingen for pladsen skal ske forud, det vil eksempelvis sige at jeg skal have betaling for april måned senest d 31 marts.

Kolding kommune indsætter tilskuddet (75%) på jeres Nemkonto den sidste hverdag i måneden, dette er dog bagudbetalt. Det vil sige, at april måneds tilskud først kommer 30 april. Det har kun betydning for jeres første indbetaling, hvor i selv skal betale det fulde beløb. Til gengæld vil i så modtage det sidste tilskud måneden efter jeres barn er stoppet hos mig.  

Depositum

Ved reservation af en plads underskrives en kontrakt og der indbetales et depositum på 2000 kr. Pladsen er først endegyldigt reserveret, når depositummet er betalt. Såfremt man fortryder sin reservation mindre end 3 måneder før planlagt opstart, tilbagebetales depositummet ikke. 

Det indbetalte depositum fratrækkes første måneds betaling.